Невъзможно е да спреш,
ако не го желаеш!
Невъзможно е да обичаш,
ако не знаеш как!
Невъзможно е да бъдеш себе си,
ако всъщност не съществуваш!
Невъзможно е другите да бъдат до теб,
ако ти не си до тях!
Невъзможно е да те обичат другите,
ако ти не ги обичаш!
© Белослава Енчева All rights reserved.