В живота не става, както в книга -
редят се редовете,
мени се сцената
и нагнетени ледовете от напрежение,
пръскат се на хиляди парчета.
В живота има болка,
има самота,
има неказаните в книгите неща,
които мъничко отнемат
от радостта, от красотата и цвета!
Не е като на кино,
където някой друг кърви,
и всичко потушава с много вино,
така че и теб да заблуди!
В живота бурите житейски идат
и помитат със сила на цунами бреговете
И въпреки това, каквото и да става,
всичко лошо нявга отминава!
Задръж от себе си това, което
те свързва здраво към небето!
© Краси Иванов All rights reserved.