разнищена, но цяло,
размита, но събрана...
още се виждам в мечтите ти,
но още живея във своите,
опитай се да спреш...
ще се преоткриеш,
но няма да престанеш...
все по-зле ще става -
и слънцето не изгрявало отведнъж
© Мария All rights reserved.