Sep 10, 2012, 11:55 AM

* * * 

  Poetry » Love
386 0 0

 

* * *

 

 

Намерих те сред милион лица.

Ти сбъдна най-горещия ми сън.

Защо очи отвърна – не съзря,

че пърха моята душа отвън.




Вили Димитрова

 

© Вили Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??