Днес аз щях с тебе да празнувам,
това бе твоят ден рожден,
но вместо щастие и радост, аз тъгувам,
защото няма те до мен.
Но и без тебе торта ще разрежа,
в очите ми сълзи ще заблестят
и вместо свещичките върху нея,
за твоя ден на гроба ти ще горят!
10.06. birthday of my father
© Илия Левков All rights reserved.