Съмнението -
достатъчен повод за оставане.
Виждам смущението.
Погледът .
Свитите устни.
Заобикалям.
Ъглите на страх и страст.
Усещане за настояще.
Изоставено и прозрачно.
Коя съм всъщност?
Захвърлена остра кама
играя в житейската сцена...
© Яна All rights reserved.