Обичай я,
много я обичай,
защото обичаната
жена е красива.
Обичаната жена
е щастлива!
Тя лети възторжена
в простора,
достига от радост
дори звездите.
Обичай я,
никога не я огорчавай
с безразличие,
не я обричай никога
на самота.
Единствено от
слънцето на обичта ти,
тя разцъфва
като цвете –
с невероятна красота.
Обичай я, много я обичай
единствената до теб жена!
Тя ще сияе за тебе
и ще те облива с
ярка светлина!
Обичай я!
Безкрайно я обичай!
© Валентин Кабакчиев All rights reserved.