... изпивайте душата ми жадно,
провокирайте ме властно,
искайте неистово...
настървено спирайте и тръгвайте си,
молете ме за прошка после,
давайте-ранявайте,
всеки удар ме прави по-силна,
всеки стон на болка
става химн на свободата ми.
© Мария All rights reserved.