Сега далеч съм от дома,
не липсва родната земя,
загубих вечната борба,
щом и животът ме отвя.
От мъка пия до зори,
останах даже без пари.
Жената нека изгори,
с приятел ми изневери.
Аз зная - ще си отмъстя,
но в кръчмата съм пак, сега,
любов със чашата деля,
че пò е вярна от жена!...
© Неличка All rights reserved.