Не зная
на коя врата да почукам.
Всички врати са
врати във поле!!!
И без тях
мога да мина.
Твърде сериозен съм,
за да се шегувам... с усмивките.
Всички искат илюзии,
а не истини.
Твърде сериозен съм,
за да се шегувам
с усмивките.
Не зная
на коя врата
да почукам?
© Александър Василев All rights reserved.