На крак да спиш, ще закъснееш.
По истини да ходиш, ще сгрешиш.
И да събираш, пак ще разпилееш
стотинките си за бакшиш.
И ето – толкова разбираш,
и ето – трябваше да си далечe,
а чакаш невъзможното на спирка
и късаш дните си като билети.
© Antoaneta Karaivanova Pavlova All rights reserved.