СЪМНЕНИЕ
Дойдох да те целуна в брачното ти ложе,
когато си заспала под ласките на някога любим човек,
макар да знам, че е безумно и безбожно.
Страхувам се единствено и само да не стане същото със мен,
когато в брачното ни вече ложе
се вмъкне някой обич да краде...
© Ангел Веселинов All rights reserved.