Някъде -
в далечината на нашите чувства
остана онова обещание,
което завещахме
на очакванията си...
добре ли ни е така...
аз се правя,
че не те чакам,
ти напук не идваш,
аз се старая да не мисля за теб,
ти се опитваш
да не си го и помисляш,
аз се старая да не питам за теб,
ти не отваряш и дума за мен,
е, добре ли е така -
е, можем ли да избягаме сега,
като неволно
ни сблъска съдбата.
© Мария All rights reserved.