Топли ме, чуваш ли, не спирай.
Топли ме с поглед, безмълвно и с думи,
а после с ръце ме прегръщай
нескрито, открито сред
всичките звуци.
Люби ме, чуваш ли, не спирай.
Люби ме с поглед, безмълвно и с думи,
а после нежно ме вдишвай и милвай
нескрито, открито сред есенните шуми...
Води ме, чуваш ли, не спирай.
Води ме с поглед безмълвно и с думи,
а после още по-далеко със мене отивай
нескрито и скрито по широките друми.
© Силвия Рашева All rights reserved.