Една любов, която ще остане тайна...
Едни ръце, които няма никога да се вплетат...
Едно сърце, което винаги ще те обича...
И две очи, които никога не ще ме разберат!
Една душа, изгаряща и прашна,
догаря в мрака на разбитите мечти.
А ти си тук, до мен... ала не знаеш,
че си причината до смърт да ме боли!
Едни сълзи за тебе ще извират,
разбрали смисъла на своята поява...
Ще потекат, крещящи за забрава,
а после, после безнадеждно ще умират...
Едни очи за тебе пак ще плачат,
сърцето ми ще търси само теб.
Обичам те, но няма никога да ти го кажа...
Понякога се влюбваме в неподходящ човек!
© МимеТО All rights reserved.
Пиши винаги от сърце и само когато ти се пише. Успех!