Jul 8, 2007, 7:49 AM

* * * 

  Poetry
775 0 3

Денят е прекрасен...
Омайваща прелест...
И слънцето силно грее над мен.
Но някъде вътре,
дълбоко в сърцето -
мрачен и скучен е днешният ден.
Кръжат черни птици в простора небесен.
Омайваща гледка...
Шепот... Мълчание...
Чува се само тяхната песен...
Един зов, а след него - стенание...

© Дани All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??