Feb 8, 2013, 1:30 PM

* * * 

  Poetry » Other
416 0 0

цял ден блаженство,

цял ден една омая...

и любов, любов, любов -

която те кара да се усмихнеш,

която те кара да си щастлив,

която те кара да полетиш...

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??