Jul 22, 2010, 1:52 PM

*** 

  Poetry » Other
590 0 0

Сценаристката на филма си сладникав уволних -
упойваше ме тя с опасни, хлъзгави заблуди!
С бленувания Хан Крум се разделих -
фалшивата жена във мене бе събудил!

И така, донякъде и на инат,
ги отпратих по живо, по здраво -
нея - в безцветния ú, лепкав свят;
него - при скъпите му кон и държава.

... И полетях!!! От раз!!!
... а те ме гледаха в захлас...

Но вече не се нуждаех
от тяхното внимание и одобрение,
които тъй силно преди желаех...

Сега само моите мечти имат значение!


/27 юли, 2009/

© Таня Шопова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??