Отново тръгнах си в дъжда -
ти даже за миг не ме спря.
За миг не протегна ръка
в прегръдките си не ме задържа...
А исках да извикаш "Спри"!
"знай, всичко си за мене ти!"
Но... дума ти не промълви
и сякаш нож в сърцето ми заби...
© ИметоМиЗначи Самота All rights reserved.