Не чакай, притихнал до прага,
вратата аз да отворя.
Бъди като бурния вятър,
втурни се и целуни ме нежно.
Забързан и груб е светът ни,
но радост все още намирам.
В прегръдките твои от нежност,
притихнала, аз се усмихвам.
© Мария All rights reserved.
Успех ти желая, Мария !