Jan 2, 2021, 5:59 PM

*** 

  Poetry » Phylosophy
269 2 1

Газя в кал, утрото надига очи
и не мога да сгрея пръсти.
Над колко обиди и колко мечти
смиряващо се прекръстих?
Беше спомен и спомен ще е...
Времето всичко отмята.
Напусни го за малко това синьо небе...
Господи, слез на земята!

© Мира All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??