Кръгла нула -
в излъскан кожух -
слагам точка.
Усмихвам се...
рисково.
Във пантофки
Душата обух.
Чаша "Банкя"
смених...
със уиски.
И домашната роба
смених...
Търся случката.
Стъпвам напето.
Не е трудно
да полетиш,
щом с Любов
приземяваш
Небето.
© Донка Василева All rights reserved.