Нежни слова Тихи Заглъхнали
Нощ пуста Трепетлива
Ръце протегнати Слаби Изсъхнали
Усмивка немощна Плашлива
Тъжни очи Дълбоки Замислени
Мечта невинна Спотаена
Чувства за жалост измислени
Земята е черна Пръстта - студена
© Атанас Панчев All rights reserved.