Не съм икона - да ме молиш,
да шепнеш пламенни слова –
жена съм, искам да се бориш,
за мен, за нас, за любовта.
Не съм светица – да канонизираш,
да издигаш на пиедестал.
И се надявам, ако трябва да избираш,
грешницата в мен да си избрал.
© Лорита All rights reserved.