Sep 27, 2009, 11:04 PM

* * * 

  Poetry » Love
548 0 0

Стояхме с с теб край масата опушена

и слушахме мелодия от Бах.

И в оня час, във звуците заслушан,

че любовта е музика разбрах.

 

Тогава пожелах да те целуна,

да се изкъпя в твоите очи.

Но трепна ти, по-пъргава от струна

и, сякаш като свещ, ме угаси.

© Васил All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??