Достоен беше ти
като баща,
щастливо изживя
с мене дните,
дори
да си отиде от света,
за теб
аз винаги ще питам.
Къде
си ти сега?
Щастливо ли
живееш,
дали
обзема те тъга,
а може
би понякога си пееш.
Защо съдбата
раздели ни,
отне баща от
своето дете,
но въпреки това
аз зная,
че отново тя след
време ще ни събере.
© Илия Левков All rights reserved.