Jan 31, 2007, 3:46 PM

* * * 

  Poetry
571 0 0

***

 

Реших да те попитам за мен,

                                                                              за теб,

                                                                              за нас,

а отговорът зове ме с ясен глас.

Всичко е пред мен,

освен ти далеч и ЗАБЛУДЕН.

 

© Красимира Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??