Това не е мъртвата пустиня,
пустинята е топла и златна...
Не и вечната зима,
зимата е бяла и хладна...
Това не е гора непристъпна,
гората е зелена и много красива...
Не е и река, толкова мътна,
реката е силна и жива...
Не е и мрачната болница,
не е зловещата лудница...
Това не е Адът,
там има болка, но без самота,
за нея няма да дойде краят,
това е мойта душа...
© Сара All rights reserved.