Sep 3, 2017, 9:03 PM  

... 

  Poetry » Other
303 0 3

 

 

 

Стринг издърпан над дънки,
татуировки, епилации.
Излагайки на показ всичко,
което трябва да е съкровено.

 

Жени не искащи деца,
мъже не искащи семейство.
Когато казват „обещавам"
трябва да им вярваш сляпо.

 

Седя с чаша вино в ръка,
там където свършва религията.
Ревността където е срамна
и недостатък скромостта.

 

https://www.vbox7.com/play:3caad6ff

© Станислав Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??