Слънцето и Луната,
любовта им непозната,
срещат се само за един миг,
въпреки това много велик!
Хоратa смятат любовта им за невъзможна.
Съберaт ли се става трагедия тревожна -
светът загива
и само тяхната любов остава жива!
© Нази All rights reserved.