Oct 21, 2007, 12:20 PM

* * * 

  Poetry
675 0 2
Сковани в лед 
сърцата ни немеят,
сред хаоса на този мъртъв
свят.
А някъде безумците се смеят,
не виждат ужаса на своя собствен ад!
.............

© Светлин Симов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??