Feb 25, 2017, 7:57 PM

*** 

  Poetry » Other
740 2 6


Спомен ли е, не е ли –
усмивка, поглед, докосване.
Търкулва обли недели
небето като колосано.
Валежът вече отмина –
стоим на сухо и твърдо,
а някъде из комина
последни пламъци пърхат.
Спомен ли е, не е ли –
целувка, ласка, привличане,
май като зимата бели,
а като лятото – тичащи.
С боси души прекосихме
чужди пътеки и ниви.
Колко от времето скрихме,
за да ни има такива...

© Христина Мачикян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??