Nov 26, 2013, 10:36 PM

* * * 

  Poetry » Love
673 0 2
Когато те исках - ти беше далеч.
Когато те търсих - сякаш небето те взе.
Когато изгарях - не успя да ме спасиш.
Когато те обичах - в друга се влюби ти!
Когато не знаех - не ме научи.
Когато мечтаех - не успях да сполуча.
Когато плачех - смееше се ти.
Когато сънувах - само тогава те виждах.
А сега...
Когато ме искаш - мен ще ме няма.
Когато ме търсиш - аз ще избягам.
Когато изгаряш - няма да те спася.
Когато ме обичаш - с друг ще ти се явя!
Когато не знаеш - аз няма да те науча.
Когато мечтаеш - няма да сполучиш.
Когато плачеш - аз ще се смея.
Когато сънуваш - само в съня ти ще живея!!!

© Нели Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря! Малко рализчно пиша, от това, което съм всъщност, но сякаш на белия лист, излиза другото ми - АЗ!
  • Така и трябва! Поздравления!
Random works
: ??:??