Dec 19, 2015, 7:57 PM

*** 

  Poetry » Other
209 0 0

Светът за мен е тъй далечен!

И  страшен с непонятните си знаци.

Духът ми на самотността

обречен,

на странника е равнозначен!

Минавам чужда, уморена,

към въздухът тук непригодена…

Минавам мъничка комета

Със странна светлина,

но не приета,

пропадам някъде накрай света

в морето….

© Юлия Шопова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??