Dec 2, 2010, 11:43 PM

*** 

  Poetry » Love
536 0 2

***

“Здравей, Христина” – с поздрав тих

пристъпваш в мене като в църква.

Мълча –

от себе си те скрих...

Боли –

           крилете ми те търсят!

 

 

                                                                         

 

        

 

© Христина Радомирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??