Кой си ти?
Ти си това,
което си,
ти си този,
който трябва да бъдеш.
И никой, и
нищо не ще
да промени
това, докато
не се загубиш,
тогава ти ще
трябва да си
спомниш какъв си реално.
© Стела Матоушек All rights reserved.