May 14, 2011, 4:36 PM

* * * 

  Poetry » Love
611 0 0

Изминаха се три години неусетно,
дойде мигът, в който ще се разделим;
в сърцето сякаш нещо ми потрепна -
сбогувам се с моя курс любим.


Сбогувам се и с вас - професори, доценти, асистенти,
любимата ми сграда зад гърба е -
няма вече изпити и оценки,
приказката свърши и това е.


Ще дойде ден и ще си спомня
за хубавите дни, прекарани с вас;
в сърцето мое ще ви нося,
а сега ви казвам: На добър час!

 



© Илия Левков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??