May 3, 2012, 12:15 AM

* * * 

  Poetry
385 0 1

Въпрос

и след него пак...

въпрос и още един. 

Не спираш 

да питаш очите ми,

не спирай да търсиш

във тях...

неминуемо

ще намериш това,

което търсиш,

само че след 

упорито търсене,

защото въпросът

намира своя въпрос

и своя отговор

по ПЪТЯ

НА ДЪЛГОТО-КРАТКО

ТЪРСЕНЕ.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • когато печелиш , губиш, и когато губиш, може да спечелиш
Random works
: ??:??