Jul 21, 2012, 2:07 PM

* * * 

  Poetry » Love
779 1 0

Пет

 

Пет петунии цъфтяха

в грейналия ден.

Пет надежди ме горяха.

Все за теб и мен.

 

Пет химери прецъфтяха.

Пет изгубени мечти.

Пет години отшумяха...

Няма да се върнеш ти.

 

 

 

© Желязка Дракалиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??