Nov 10, 2010, 12:23 PM

*** 

  Poetry » Other
660 0 0

 

 

    Поседни тук до мен, помълчи,  

    че душата боли ме

     и на гърлото буца тежи.

     Не  питай защо езера от сълзи се преливат.

    Замълчи и не питай...

 

    Ще се срина в праха, ако сега ме докоснеш.

    Като восъчна свещ се топя, остани.

    Ако искаш -

                              от моята болка опитай. 

© Мария Мирчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??