Sep 28, 2006, 12:31 AM

  Poetry
681 0 7
Нощта е черна роза на ревера ми.
Аз слагам помежду ни разстояние,
достатъчно за цял живот съмнения.

Ще чакам пак да ме намериш
на спирката на номер 8,
което се изписва като вечност.

© Павел Цветков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??