За прицел се събират мигли
Очите ми клепачите повдигат
И вече без предпазител насочени
Откриват огън
Откриват там където вече има…
Във твоите очи…
Погледи взаимно се отстрелват
И няма заглушители
В сърцето ударникът не мълчи
Искри изсипва в нас едрокалибрено