За празника се готвят всички-
и стари баби и момички.
Празник си е днес велик.
За жалост, само кратък миг.
Сърцата женски бият учестено
в очакване на празничният час
и става им ту топло, ту студено,
мъжете гледайки в захлас.
А ние, да доставим кеф,
се бъркаме по някой лев.
Съпруги майки и колежки
затрупваме с цветя и дрешки.
То, трябва да се извиним,
че само днес на тях държим.
Когато празника посрещаме,
чак тогаз за туй се сещаме.
Аз лично, от сърце желая
от днес жените да са в рая!
Ще им помогнем, няма спор.
Все пак, сме един отбор!
© Георги Янков All rights reserved.