Jul 21, 2010, 3:24 PM

*** 

  Poetry » Other
498 0 2

                На истинската В.

 

Във всеки от нас
грозно патенце дреме,
не знаещо, че...
лебед красив е открай време!

От своите братя, сестри - по-различен,
с глас и походка, за тях непривични,
но много по-нежни, по-чисти и свежи
от патешките им суета и брътвежи!

... Как искам прелестта си
още днес да осъзнаем
и в отражението грациозно
себе си да разпознаем!

/27 юли, 2009/

© Таня Шопова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??