Dec 6, 2008, 9:48 PM

******* 

  Poetry » Other
515 0 3

От всеки нас животът си отива,

безсмъртието, то е ничий дар,

безмилостно часовника ни спира,

за никой няма вечен календар.

 

Смъртта връхлита бързо и отплува

със жертвата на своя вечен сал,

до вчера си обичал и целувал,

а утре ще си просто буца кал.

 

Навярно любовта ни има смисъл,

дори за миг била е божи дар,

безмилостно часовника ни спира,

за никой няма вечен календар!!!!

© Красимира Касабова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??