Jun 4, 2010, 9:54 PM

* * * 

  Poetry » Phylosophy
583 0 0

*  *  *

Виждам във лицата

празните надежди.

Чувам как душата

търси нежност.

Срещам хора празни

като думи леки.

Търся нещо свое

по чуждите пътеки...

 

© Калоян Бинев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??