Ти искаш стих на теб да посветя.
Аз също искам много да ти пиша...
Да можех, всички хубави неща
бих сбрала, бъдещето твое да закича.
Дарила бих те първо с младостта,
да бъдеш вечно млад, дори във бяла зима,
бих сбрала най-уханните цветя,
на пролетта дъха в живота ти да има.
Дарила бих те с щастие и обич -
дори в годините на твойта зряла есен
приятел скъп да имаш и да може
животът ти да бъде чудна песен.
Да бях фея или вълшебница добра,
да притежавах силата на обичта голяма,
премахнала бих от сърцето ти скръбта -
нещастие и скръб в живота ти да няма.
© Снежа All rights reserved.