След време ще се търсим само в мислите,
защото мъртво ще е всичко друго.
Напразно ли си изхабихме силите,
та вече и не вярваме на чудо!
След много време само тебе аз ще помня -
останалото - черен фон без сянка.
И спомените ти като от стара стомна
отпивам. И към свидната осанка
се връщам и отново сякаш с теб се сливам,
а времето объркано е спряло...
Целувам те като насън и се откъсвам
от спомена за топлото ти тяло...
© Марин Ташков All rights reserved.
Целувам те като насън и се откъсвам
от спомена за топлото ти тяло...
Тежко е да се откъснеш от спомен, когато е част от теб, трудно е!
Поздрав!!!