May 10, 2011, 9:58 PM

* * * 

  Poetry » Love
606 0 3

Разделени пътища,

       разделени хоризонти -

стрели, сърцето прорязали.

Има само сънища

         шеметни, безпаметни -

         сълзи в очите останали.

Стъпки, измити

         от дъждовете есенни,

крачки, затрупани в спомени.

Думи, захвърлени

         като остаряла дреха,

думи отминали, неизказани.

Как да те върна?

        Отиде си времето,

а аз все още съм тука.

Само самотата

        сякаш от вчера

на сърцето ми чука ли, чука!

 

© Слава Костадинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??