Aug 7, 2012, 9:51 AM

* * * 

  Poetry
342 0 0

И ще те сънувам

сутрин,

след полунощ,

щом притворя очи...

и ще заспивам

с нежност и надежда...

и ще те имам

в сънищата си...

с надежда...

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??